Vi har lediga platser

Företaget

Information om Housing Service Sverige AB

Historia

Housing Service Sverige AB är en del av Hadisenkoncernen (Hadisen Holding AB). Koncernen är idag genom dotterbolaget HadiCare AB verksamt inom personlig assistans (lag 1993:387 om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS) och dotterbolaget Svea Kulturkompetens AB verksamt inom behandlingsinriktade insatser enligt SOL. Samtliga bolag har tillstånd att bedriva verksamhet enligt Inspektionen för vård och omsorg (IVO) inom respektive område.


Värderingar

Vår verksamhet bygger på en grundläggande uppfattning att alla människor ska ha rätt till ett värdigt liv i vilken livssituation individen än befinner sig. På detta sätt kan vi höja kvaliteten i vardagen genom att fokusera på vad som är möjligt i stället för vad som är begränsande.


Styrkor

På våra arbetsplatser kommer anställda från olika kulturer och länder. Vi har därför en stark kompetens i att föra samman människor från olika bakgrunder som då får möjlighet att träffas. Det kan gälla språkkunskaper så väl som kompetens inom kultur och integration. Vi ser detta som en styrka i en värld som alltmer liknar en "global by".


Tillstånd

Housing Service Sverige AB har tillstånd från IVO att bedriva verksamhet som har till uppgift att till socialnämnden föreslå familjehem och jourhem till barn samt lämna stöd och handledning till sådana hem som tar emot barn enligt 7 kap. 1 § första stycket 5 SoL.

Verksamheten kommer även att lämna stöd till familjehem och jourhem som tar emot vuxna.


Publicerad: 2016-03-29
Uppdaterad: 2018-02-15

Or use your account on Unify

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Unify

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!